Vaše Blansko, Vaše Allianz

Dobrý den, všichni máme nějakou pojistku. Aby pojistka byla skutečně pojistkou, tedy polštářem, který zachytí nechtěnou a neočekávanou událost a Vy si sednete do polštáře a ne na ledový schod, je třeba zhodnotit rizika, potřeby, Vaše osobní rezervy a úspory a poté připravit polštářek přímo pro Vaši hlavu.

 

Nyní v Blansku, na ulici Svitavská 14B mezi Billou a Benzinou máte příležitost nejen nechat si připravit takový polštářek přímo Vám na míru, ale do konce dubna získáte produkty se speciální zaváděcí slevou. Zkuste se přesvědčit , jaký je rozdíl mít zaplaceného "hodinového manžela" = asistenci pro domácnost za 8000,-Kč na celý rok u pojištění domu nebo domácnosti a co znamená pomoc na cestě kdykoli ji potřebujete. Je Váš plechový miláček nepojízdný ? Náhradní auto Vám asistence doveze i na místo, kde se Vám kolečko polámalo. Heslo je "Moje Blansko, moje Allianz" S Vámi od A do Z.

15.09.2014
(+420) 603 143 926
francvladimir@tiscali.cz
 
Sjednat pojištění on-line
Pojištění pro ženy

V poslední době se objevuje stále více případů závažných onemocnění žen. Allianz jako jedna z mála pojišťoven Vás dokáže zajistit proti nenadálým situacím. Sjednejte si návštěvu v některých z našich poboček co nejdříve, termíny schůzek a auditů se velmi rychle plní.

05.06.2019
Podnikáte a nebojíte se?

Pojištění odpovědnosti podniku, podnikatele, OSVČ. Ano či ne?

 

Allianz vždy s Vámi.

www.allianz-brno.cz

Vladimír Franc 603 143 926

05.06.2019 zobrazit celý text